|  
  |  
  |  
  |  
  |  
  |  
  |  
  |  
Kundomdömen

 

Namn: Jenny Yrke: Lastbilschaufför Stad: Karlshamn

En enormt glad och go kund, som verkligen gillar sin snygga DEVRON-cykel. Mekanikern Martin har här uppgraderat denna MTB-modell att likna en hybridcykel med skärmar, stöd, smalare däck etc så den ska passa Jennys behov och cykelstil.

 

 

 

 

Namn: Ann-Marie Mattsson, Asarum. Cyklar regelbundet.
En mycket nöjd och glad SVEAägare som älskar sin cykel, att modellen även fanns i rosa var ett extra plus. Har även fått sonen och hans tjej att köpa cykel hos Cykelmartin, de är också jättenöjda!

 


Namn: Lena Einarsson, Asarum.
Cyklar minst 1 mil om dagen – året runt!

"Jag hittade till Cykelmartin för tre år sedan och är mycket nöjd med allt. Framförallt att få så snabb hjälp, jag är ju en fartig dam! Tidigare hade jag en Biltemacykel, men den höll inte länge. Jag är mycket nöjd med SVEA, den är fantastisk. Jag gillar cykelmartin för att jag möts av trevligt leende och för att jag kan nå er, även om det skulle vara utanför öppningstid vid kris. Jag rekommenderar alla att åka dit!" /Lena

 Namn: Lasse, Marianne Jonsson, Asarum

Har letat efter en bra elcykel, har nu köpt två Ambassador ERC från Cykelmartin.

 

Namn: Stephan Anderzén, karlshamn

"Jag har varit Cykel-Martin trogen sedan slutet av förra seklet och kommer så att förbli. Alltid gott bemötande, bra priser och kort "väntetid"!!!

Igår var jag och min 77 årige mor och shoppade en SVEA-cykel till henne och blev bemötta med leenden och två goda koppar kaffe!!!

TACK!" /Stephan

 Namn: Lennart Klaar, Vänliga Västerås 

Glad och nöjd Sunrider II köpare

 

"Förra sommaren vaknade mitt intresse för velomobiler. Provade några olika modeller bl a Sunrider II i Asarum. Martin demonstrerade och bjöd på åktur. Några veckor därefter beställde jag en gul som skulle levereras färdig troligen hösten 2014. Idag står den i mitt garage färdigbyggd och skinande vackert gul ett halvår tidigare än beräknat tack vare ett mycket gediget hantverk. Martin och Cecilia har varit fantastiska att ha att göra med. Under hela byggprocessen har jag varit ...delaktig i bygget via bilder som skickats fortlöpande. Inget har lämnats åt slumpen och jag fick den där känslan att de gör ALLT för att jag ska bli nöjd. Firman Cykelmartin är en fantastisk tillgång i Velomobil-Sverige. Deras entusiasm och kunnade betyder mycket för mej som kund. Funderar du på att bli velonaut kommer ett besök hos dem i Asarum inte göra dej besviken. Shine on! /Lennart Klaar

 Namn: Jan-Erik Eriksson, Vetlanda.
Glad kund med Martin/Cykelmartin.
 Namn: Jan-Fredrik K, Broddetorp.
Nöjd Sunrider II kund med Martin/Cykelmartin.

 


Namn: Philip, Asarum (Panther Tk-1) Cyklar i genomsnitt minst 5 km/dag. Philip hittade till Cykelmartin genom Internet, och det han uppskattar mest är den trevliga servicen.

"Jag köpte min cykel här för att jag dels ville ha en riktig cykel och att det är roligare att komma till en mindre firma, än att köpa något hos de större. Jag är jättenöjd med cykeln!"

  
 Namn:
Åsa Wallgren, Svängsta. Cyklar regelbundet.

"Alltid lika välkomnande, snabb hjälp, trevligt bemötande! Alltid med ett leende och med glimten i ögat!  Ni är bäst! Bara så ni vet :)" /Åsa


"hej. Snabb service och trevligt bemötande - det kan bara bli succe!! De fixar även däck till gamla cykelkärror som är 50 år gamla." Morgan
                                    
"Hej! Nu har jag haft min fantastiska Ecoride i en vecka. Häromdagen i uppförsbacke och motvind kom jag ikapp en cyklist på värsta racer! var tvungen att cykla förbi honom då jag kom fortare fram. Han lade sig bakom mig i ett par kilometer sedan gick han upp och sa "Nu är det min tur att dra ett tag"! Jag blev så full i skratt men lät honom tro att han var en riktig gentleman! Så kul har jag det på vägen hem från jobbet!"
Hälsningar Ursula


"Trevlig bemötande måste jag säga, de är mycket serviceinriktade och bra"
/Elisabeth

"Jag är riktigt nöjd med både priset och servicen, kommer bara att använda mig av Cykelmartin framöver" / Bosse

"Bättre kan det inte bli. Trevligt bemötande" /Lars

"
Bra, snabb service! Hjälp på helt omöjliga tider :) Säljer bra grejer" /Alex

"När vi behöver hjälp i hemmet, så brukar vi anlita proffs.
Det gör vi när det gäller våra cyklar också. Då ringer vi till Cykelmartin.
Han är dessutom alltid positiv, lätt att prata med och vad vi förstår så är han billig också." J.A

"Verkligen trevlig service, man möts alltid av ett leende! Jag gillar att Cykelmartin har öppet så bra, och så gillar jag den snabba servicen." /Anders

______________________________________________________
Har du också en åsikt om Cykelmartin som du vill dela med dig?

Maila: cykelmartin@hotmail.se eller c.ockedal@hotmail.com
Övrigt: Vill du vara anonym så går det jättebra, vänligen skicka med den pseudonym/namn  som du vill att vi ska skriva efter citatet.
Trevlig dag alla goa kunder och tack!