|  
  |  
  |  
  |  
  |  
  |  
  |  
  |  

OBS: Vi skickar inte cyklar, men du är varmt välkommen till våran fysiska butik!


KÖPVILLKOR


Cykelköp kan göras med:

1. SWISH
2. Förskottsbetalning
3. Kontant betalning
4. Faktura - OBS endast företag

Leveranstiden för en beställning är normalt 2 - 7 arbetsdagar, om varan inte finns i lager. Men vi arbetar alltid så fort vi kan för att du som kund ska få tillgång till din produkt snarast.

 

BETALNINGSALTERNATIV - och VILLKOR

1. SWISH - med Swish kan du som privatperson skicka och ta emot pengar via ditt mobilnummer. Överföringen sker utan fördröjning. Swish ansluts till ditt bankkonto så att betalningen kan ske direkt – när och var du vill. Det är en säker och trygg tjänst där du godkänner betalningar med Mobilt BankID.

Det enda som behövs för att swisha pengar till en annan användare är mottagarens mobilnummer (privatpersoner) eller swishnummer (företag, organisationer och föreningar). Pengarna kommer in på kontot inom loppet av sekunder. Cykelmartins SWISH:nummer: 123 664 25 08

 

2. Förskottsbetalning

CYKELMARTIN, Swedbank Clearingnr: 81539 Banknr: 42762583

Så här går det till: Du gör en banköverföring, sedan bekräftar vi detta via telefon, mail eller enligt överenskommelse.

OBS det kan ta upp till ett par dagar innan pengarna når oss och vi kan bekräfta detta. Skulle vi av någon anledning inte kunna leverera det du beställt överförs pengarna till ditt konto igen.

 

3. Kontantbetalning , överlämnande av kontanter vid köp på plats.

Innebörd: Överräckande av kontanter vid köp av vara/produkt.

I cykelköp: vi är införstådda med ditt planerade inköp och har färdigt din produkt du tidigare varit och tittat på samt lagt en beställning på.

Observera att i nuläget har vi ingen kortdragare eller möjlighet att ta emot check. Kontantbetalning kan bara ske med pengar från hand till hand. Naturligtvis är samtliga papper skrivna och kvitto utfärdat om inget hinder kommit emellan.

 

4. Faktura, ENDAST för företag. Betalningsvillkor 7-14 dagar. 

Faktura skickas hem till dig antingen via posten eller elektroniskt, ange gärna vilket du föredrar -om du inte anger något så blir det automatiskt elektronisk faktura. Inbetalning sker därefter till företagskontot: Du sätter in angivet belopp på Swedbank.

Clearingnr: 81539 Banknr: 42762583 Vi har alltså inget girokonto. Vänligen ange ditt namn vid inbetalningen.

Fakturan ska vara betald inom uppsatt tidsangivelse, annars tillkommer en påminnelseavgift på 500 kronor -utöver den debiterade fakturans belopp.
Sker inte betalning inom en vecka efter denna påminnelse går fakturan till kronofogden.

Övrigt: Cykelmartin förbehåller sig rätten att alltid kreditpröva varje fall inför ett köp mot faktura, och utefter detta resultat godkänna en sådan affär.
_______________________________________

ÖPPET KÖP

Du har alltid 14 dagars öppet köp.
Gäller dock ej på specialbeställningar som normalt inte lagerförs. Vi återbetalar köpesumman minus vår fraktkostnad till ditt konto direkt vi fått varan.

Vid returer ska produkten vara oanvänd och i nyskick samt i obruten originalförpackning. Fraktkostnaden återbetalas ej. Du betalar returfrakten. Bifoga alltid kvitto när du skickar tillbaka en vara. Är varan använd returneras den och köparen får betala frakten. OBS! Reavaror återtages ej. Endast bytesrätt på dessa om inget annat överenskommits.

REKLAMATIONER OCH GARANTIER

Kontakta alltid butiken
innan du returnerar
, vänligen skriv gärna ett mail till oss -där du beskriver ditt ärende och avslutar med dina kontaktuppgifter. Vänligen invänta sedanbekräftelse från oss - vi svarar på alla mail inom 24 timmar!


Vid returer, reklamationer efter bekräftelse från oss:
så måste du ha kvitto som styrker att din cykel blivit köpt hos Cykelmartin.

Frakt vid returer, reklamationer betalas alltid av avsändaren om inget annat överenskommits. Postförskott som ej lösts ut faktureras med hela fraktkostnaden.

Garanti lämnas i de fall tillverkaren lämnar sådan. Utöver detta skyddar Konsumentköplagen dig. www.konsumentverket.se. Lämnade garantier omfattar fabrikations- och materialfel och gäller själva varan, inte eventuella följdskador. Alla garantireparationer skall utföras av Cykelmartins verkstad eller av oss anvisad verkstad.

ÖVRIGT:
Vi förbehåller oss rätten till eventuella prisändringar och att varor kan ta slut. Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i text och pris. Alla priser är inklusive 25% moms. Vi polisanmäler alla falska beställningar och bedrägeriförsök.

KONTAKTINFORMATION

Mail: info@cykelmartin.se – vi svarar på alla mail inom 24 timmar
Tel: 0454/ 32 00 06

Cykelmartin
Domarevägen 10
37452 Asarum

Varmt välkommen att handla av oss, trevlig dag!
Med vänliga hälsningar Cykelmartin - din cykelsmed året runt!